fbpx

Мечтаеш ли работното ти място да е тук?

Всъщност може да е навсякъде, където пожелаеш. Може дори да печелиш, колкото желаеш и да почиваш, колкото смяташ, че ти е необходимо.

Днес обаче много често хората забравят за мечтите си, защото не виждат възможности, които да им помогнат да ги осъществят.

А какво би се случило, ако по някаква причина се наложи да спреш работа за известен период от време? Разполагаш ли със свой авариен фонд?  Имаш ли система за генериране на доход, която да те подсигури в кризисни ситуации или си изцяло в зависимост от един източник на доход, който отнема цялото ти време.

Ако нямаш достатъчно пари, за да инвестираш в недвижими имоти или в акции или пък не ти достигат знания, искаш ли да научиш как можеш да използваш собствените си ресурси – време, знания, умения… за да създадеш такъв инструмент, че да ти позволи да печелиш дори когато почиваш?

В сферата на бизнеса има един единствен модел, в който това е възможно без да са необходими големи инвестиции. Моделът се нарича мрежов маркетинг или МЛМ бизнес, което означава маркетинг на много нива.

Ако си чувал нещо за това, най-вероятно информацията е непълна или неточна. И ако си мислиш, че това е трудно, непознато или не работи, ще ти кажа:

 ДА – трудно е точно толкова, колкото във всеки един бизнес, но с 2 много важни разлики – има кой да те учи и подкрепя и нищо не губиш!

ДА – не работи за хора, които не са готови да излезнат от зоната си комфорт и да се учат и правят нови неща и да се развиват, а без това всеки един бизнес е обречен.  

Виж следния списък от предимства на модела и ако намериш поне 3 неща, които са важни за теб, спри да се чудиш, а поискай цялата информация!

– няма стартов капитал

– няма финансов риск

– гъвкаво работно време

– дистанционна работа /онлайн/ от всяка точка на планетата

– обучение в процеса на работа

– не е необходима специална квалификация

– пасивен доход /получаваш доходи, дори в месеците, когато не работиш активно/

– възможност за съвместяване с друга работа

– няма ограничения в доходите

– личностно развитие

– творчески характер на работата

– признание на световно ниво

– ежегодни конференции на екзотични места за сметка на компанията-партньор

– кариерно развитие

– подаръци

– развитие на лидерски умения

– наследствен бизнес

– благородство /помагайки на другите, помагаш на себе си/

– свобода

Ако все още не си позволяваш да мечтаеш за по-добър и интересен живот и всички тези неща ти изглеждат много хубави, но невъзможни, ще ти припомня една мисъл на Антон Чехов „Човек е това, в което вярва!“. Факт!  И ако искаш да промениш това което си, това, което имаш и правиш днес, трябва първо да започнеш от себе си! Реалността е такава каквато е, но различните хора я виждат по различен начин – едни виждат проблем, а други възможност! Ти от кои искаш да бъдеш?

 

Искаш ли да ти изпратя още нещо интересно?

Направи една крачка напред днес – изтегли тази е-книжка „10 причини да създадеш собствен МЛМ бизнес“ и ако се почувстваш заинтригуван/а, ако гласчето вътре в теб заговори и те върне към твоите мечти, просто се свържи с мен, хей така, без да се ангажираш… 🙂