fbpx

За нас

Запознай се с нас – екип от интелигентни и успешни хора, всеки с различен социален статус, професия и темперамент. Всеки от нас има своя причина да се присъедини към екипа, всеки има своя начин да изяви способностите си и всеки е готов да окаже помощ и съдействие на тези, който търсят по-добра професионална реализация, личностно усъвършенстване и достойни доходи.

Никой не се е родил научен, всеки се развива и успява според собствените си желания и визия за успех!

Виж нашите лични истории, някой от нас е точно като теб и може най-добре да те разбере и да ти помогне да реализираш твоите собствени планове и мечти! Не робувай на предразсъдъци, ограниченията хората си ги поставят сами. Свържи се с нас и почерпи информация от извора.

Здравей, аз съм Маги Бързева. Моята визия за това, как мога да печеля пари тотално се промени когато се запознах с бизнес плана на Орифлейм. Установих, че повечето хора наистина нямат представа, че това е доста солиден и интересен бизнес, самата аз не знаех… но сега съм вдъхновена да разкажа на повече хора за това. Открих за себе си още един начин как мога да се отдам на моята страст – красотата и грима и да бъда полезна на много момичета като мен и да печеля от това.

Нека да се запознаем, изгледай моето 2 минутно ВИДЕО и ако искаш да ти разкажа повече, свържи се с мен във ФЕЙСБУК или на тел. 0897090800.