fbpx

Първите бръчkи се появяват около 30-та ни година. Обикновено това се дължи на вредното въздействие на UV-лъчите, недостатъчно хидратация (влага) и грижа за кожата. Точно в този момент обаче, в организма ни настъпват и други промени, които се отразяват върху кожата ни още по-осезаемо.

Какво се случва? 

Кожата ни е съставена основно от протеини – колаген и еластин. В периода след 25-тата ни година започва забавяне на процесите в организма ни, намалява и синтеза на колаген! Всяка година с по 1%-1,5 % по-малко колаген!!! Това води до задълбочаване и увеличаване на бръчkите, сивкава и безжизнена на вид кожа!  

Какво можем да направим? 

За съжаление, голяма част от жените смятат, че нищо не може да се направи. Аз обаче имам изненада за вас! Нужен е обаче комплексен подход!

Първо, намаляваме максимално влиянието на описаните по-горе фактори, които я увреждат.

Второ, стимулираме кожата да увеличи синтеза на колаген – това вече е възможно със специална козметика у дома!!!

Основна грижа за кожата   

Важно е да разберете, че трябва да имаме система за ежедневна грижа за кожата, която задължително да съдържа 3 компонента:

  1. Влагозадържащ компонент – например серум с хиалуронова киселина;
  2. Емулсия/крем – нещо, което съдържа липиди (мазнини);

Образно изглежда така: вода и отгоре се запечатва с мазнини!

  1. Слънцезащитен филтър (поне SPF 30).

По този начин си осигуряваме щит срещу загубата на влага и от UV-лъчите. С тази основна програма може да бъдете сигурни, ще удължите младостта и свежестта на кожата с години. 

Съществува козметика, която ни осигурява не само защитна функция, но и активно действие в дълбочина и има способността да стимулира клетките ни да синтезират 200% повече колаген! (Доказан резултат при клинични тестове).

Това вече е истинско оръжие за борба с бръчkите!

Продуктите са от серията NovAge Ecollagen!

Може да заявите безплатен тестов пакет за 7 дни

Тя съдържа 5 продукта за ежедневна грижа за кожата, които осигуряват онази комплексна грижа, за която си говорехме и която дава 7 пъти по-добри резултати в сравнение с употребата само на стандартен крем за лице. 

  1. Почистващ гел
  2. Околоочен крем
  3. Серум
  4. Дневен и нощен крем

Как действа NovAge Ecollagen?

1. Нискомолекулната хиалуронова киселина прониква в по-дълбоките слоеве на кожата и моментално започва да привлича молекулите вода и се получава естествено изпълване на бръчkите отвътре.

2. Специалният трипептид комплекс /патентована формула/ стимулира клетките да ускорят процеса по синтез на колаген, а по този начин се получава дълготраен ефект на изпълване на бръчките. Кожата става по плътна и устойчива.

3. Растителни стволови клетки – предотвратяват разпада на колаген и правят кожата по-устойчива на вредното въздействие на околната среда, подобряват нейната резистентност – начина, по който реагира на външните фактори. Това означава преодоляване на прекомерната чувствителност, която може да се дължи на много различни фактори.

4. SPF 35 осигурява много добра защита от слънцето.

5. Пребиотици осигуряват по-добра среда за поддържането на здравословен баланс в нашата кожа, за преодоляване на всякакви възпалителни процеси в нея.

Да… съставът на продуктите е наистина впечатляващ, но съм сигурна, че най-вече се  вълнувате да разберете дали и как ще подейства при вас!?!?

Лесно е, запишете се за подаръка, който съм приготвила – безплатен комплект мостри от всички компоненти на комплекта, който ще ви бъде достатъчен за 7 дни! След като проведем кратка безплатна консултация ще получите вашия пакет за 7 пъти по-хубава кожа!

Записване за подаръка

Никол Гешева, 35 г.

“Промяната при мен дойде още с първото нанасяне – като с магическа пръчка!!! Никога до сега кожата ми не е била толкова мека и сияеща и след всяко следващо нанасяне ставаше все по блестяща и сияйна. “

Павлина Стефанова, 42 г.

Вече 2 седмици използвам продуктите от серията NovAge Ecollagen и резултатаът е страхотееен! Чувствам промяна в кожата на лицето и шията. По-нежна, гладка и вече с не толкова видими бръчkи.”

Радослава Арменова, 33 г.

“Още на първата седмица кожата ми стана гладка и сияйна, не съм очаквала лицето ми да засияе така…  Първото, което усетих беше чистота и свежест, а за около 3-4 седмици, промяната бе видима! Освен това имах груба кожа с почти постоянни пъпки, а сега пъпките са почти изчезнали.” 

Биляна Костадинова, 37 г.

„Пробвах различни медицински продукти, препоръчани от дерматолог, но след няколко часа кожата отново беше дехидратирана, а с NovAge Ecolagen само след седмица и половина останах възхитена от състоянието на кожата ми.”

 

 

Светла Заекова-Мутафова, 37 г.

“Изчезна дискомфорта, няма го и опъването, кожата изглежда по-гладка, част от пигментните петна изчезнаха, а други избледняха… Оказа се, че не е необходимо да използвам много мазни кремове, за да се спася от сухата и опъната кожа на лицето ми” 

Как можеш подобриш състоянието на кожата си още повече, прочети тук в слеващата статия >>> Дефицитните състояния, които съсипват кожата ни и как да ги преодолеем?

 

Пепи Караиванова

Пепи Караиванова

Експерт по красота

Повече от 25 години уча жените как да се грижат за кожата си така, че да изглеждат с до 10 години по-млади, БЕЗ да се подлагат на агресивни и скъпи процедури.
Анализираме състоянието на кожата и нейните проблеми и съставяме индивидуална програма против бръчки, пъпки, пори или петна ….
Подбираме точните продукти и създаваме навици /рутина/, за да постигнем 7 пъти по-хубава, по-свежа, гладка и сияйна кожа само за 2 минути на ден!
Ако имаш въпроси и се чудиш дали мога да помогна и на теб, натисни бутончето и се запиши. ❤

Последвай ни