fbpx

Диагностика на осанката и възрастовите изменения на лицето и тялото

 

Персоналната диагностика на осанката (измененията в тялото) и белезите на стареене се изготвя по предварително изпратени снимки на имейл pepi4271@gmail.com  Следва изготвяне на индивидуална комплексна програма за естествено подмладяване, включваща упражнения и масажни техники за лице и тяло, фейс-йога, подходящи козметични продукти, препоръчителни храни и хранителни добавки и начин на живот.  

Научи повече…

Съвременният заседнал начин на живот се отразява изключително негативно върху тялото ни. Загубата на подвижност в ставите, гръбначните изкривявания, неправилната поза и походка променят централната ос на тялото и положението на шията. Това от своя страна води до дисбаланс в мускулите и блокажи на лицето и в тялото, лошо кръвоснабдяване, респективно – лошо хранене на кожата и лош лимфоток. Резултатът е преждевременно стареене – отоци, бръчки, торбички под очите, паднал клепач, увиснала кожа, двойна брадичка, гърбица, повяхнал тен на лицето, асиметрия и т.н. 

Като добавим солидното количество стрес, вредни навици и агресивни мимики, признаците на стареене придобиват нетипични за възрастта проявления. Нещо по-лошо дори – влошават здравето и драстично намаляват мобилността и качеството на живота.

Най-добър резултат при възстановяване на баланса и младежката визия очаквано дава именно комплексният подход. Колкото повече елементи бъдат включени в програмата, толкова по-бързи и устойчиви подмладяващи резултати постигаме. 

Свържи се с нас за безплатна консултация:

Ако имаш каквито и да е въпроси свържи се с нас и нашият екип ще се радва да те подкрепи.

1 + 6 =